Om Sangfesten

SANGFESTEN 2019 - MED KONSERT I SPIRA!!
Sett av 15.-17 mars 2019 for å være med!

Artister som tidligere har besøkt Sangfesten er Tom Jarle Istad Kristiansen, Samuel Ljungblahd, David Daniel, Karen Gibson, Sharlene Morris, Markanthony Henry, Ruth og Emmanuel Waldron, Lene og Stephen Nørrelykke, Hans Christian Jochimsen, Solomon Facey, David Elevique, Melodi Lovley, John Paul McGee, Tore W. Aas, Frøydis Grorud, Hans Esben Gihle, Garness, Solveig Leithaug, Roland Utbult, Martin Alfsen, Jan Groth, Hans Inge Fagervik og Arnold Børud!

Artistene i 2019 byr på både gjensyn og nye bekjentskap. Og vi fortsetter med dyktige norske instruktører!!

Fra Voss kommer Tom Jarle Istad Kristiansen, e fyrverkeri av en dirigent som har drevet med gospel på Agder og nå i Voss. Han har også drevet frem store gospelfestivaler. Han var med oss i 2018 og ble en høyt skattet dirigent for Sangfesten prosjektkor. Sangerne ville ha han tilbake, og vi lytter! :-) 

Arild Schøld er mannen bak Stavanger Gospel Company og har gjennom en årrekke ledet koret og arrangert store gospelfestivaler i Stavanger-området. Mange kjente gospelartister har besøkt prosjektene han drar igang, og månedlig samler han og hans store kor på 60 medlemmer flere hundre deltaagere til Gospelmesse i Stavanger. Vi ser frem til å ha med Arild i Sangfesten 2019!

Ruth og Emmanuel Waldron har gjort nordmenn og flekkefjæringer av seg, og Ruth leder, instruerer og dirigerer også under årets event. Emmanuel er helgas kapellmester og leder bandet fra pianokrakken.

Ønsker du å være med i PROSJEKTKORET kan du melde deg på med en mail til sangfesten@metodistkirken.no

Husk å oppgi navn, adresse, mobilnr og mailadresse (om du har), samt T-shirt størrelse ved påmelding.

Vi gir på disse sidene detaljert informasjon om program, billetter og hvordan du kommer i kontakt med de ansvarlige for arrangementet.

Metodistkirken i Flekkefjord står som ansvarlig arrangør av Sangfesten 2019.
Kontaktperson: Jon Løvland, 479 75 935

Powered by Cornerstone